Претражи овај блог

среда, 19. новембар 2014.

АУТО-МАФИЈА - Саша В. Мијалковић

Напокон је пред Вама обимнији текст о крађи моторних возила, о којој се код нас, али и у свету, не само ретко писало већ се готово уопште и није писало. Књига је настала као плод вишегодишњег истраживања врсног стручњакаи представља оригиналан и готово потпун приказ актуелних домета делинквентске тактике и технике крађа возила, безбедносне и криминалистичке теорије, као и праксе превенције и сузбијања ове појаве. Осим тога, нуди и нове идеје заштите возила од крађа и сузбијања криминала у вези с овом све распрострањенијом претњом по имовину грађана Србије.
Импресионираће Вас детаљни описи припремних активности, средстава и начина крађа возила и њиховог даљег експлоатисања, али и мера и радњи које предузимају субјекти националног система безбедности у супротстављању оваквим појавама. Богат фонд понуђених знања о овој теми аутор је илустровао и бројним интересантним фотографијама, сликама, шемама и приказима конкретних случајева из безбедносне и криминалистичке праксе у Србији.
Иако би наивни помислили да пред собом имају приручник за крађу моторних возила, мудри ће схватити да читањем књиге и сами могу да заштите своје аутомобиле, али и да допринесу проналажењу украдених возила.
Разумећете зашто су срећни они који немају аутомобиле, а зашто су срећнији они који су своје аутомобиле адекватно заштитили. Љубав према четвороточкашима обавезује Вас да је имате у својој библиотеци; пријатељство Вас обавезује да је препоручите или поклоните пријатељима...

цена: 462,00 РСД 

Нема коментара:

Постави коментар