Претражи овај блог

четвртак, 14. јул 2011.

Презентација пакета ПЛАНИРАЊЕ И ИЗГРАДЊА

Презентација пакета ПЛАНИРАЊЕ И ИЗГРАДЊА у сали Oпштине Звездара

13. Јул 2011.

У сарадњи општине Звездара и Гласника је у среду, 13. јуна, у сали Oпштине Звездара, презентован Гласников електронски програмски пакету ДВД формату – ПЛАНИРАЊЕ И ИЗГРАДЊА – Прописи и други релевантни документи.

Презентацију је најавио заменик председника ГО Звездара Зоран Вулетић, док су у име Гласника присутне поздравили и о пакету говорили уредник Гласникове редакције електронских правних база Ирина Томић и шеф Гласникове Службе за односе с јавношћу, Ана Поповић.

Презентацији овог изузетно значајног издања за све представнике локалних самоуправа, присуствовали су и представници других београдских општина и надлежних институција Београда.

Пакет ПЛАНИРАЊЕ И ИЗГРАДЊА Гласник је припремио у намери да свима који примењују прописе из области планирања и изградње олакша посао. Ова електронска збирка прописа и других релевантних докумената обухвата објашњење Закона о планирању и изградњи у целини, с обзиром на најновије измене и допуне, редакцијски пречишћен текст Закона, као и подзаконске акте који се примењују на основу овог закона. Осим наведеног закона и подзаконских аката, садржи и судску праксу, мишљења о примени појединих одредаба Закона, питања и одговора, као и Закон о Просторном плану Републике Србије од 2010. до 2020, Закон о комуналним делатностима, Закон о становању, Закон о социјалном становању, Закон о подстицању грађевинске индустрије Републике Србије у условима економске кризе, Посебне узансе о грађењу, релевантне изводе из Закона о облигационим односима и Кривичног законика.

Извор:: http://www.slglasnik.com/aktuelno/vesti/prezentacija-paketa-planiranje-i-izgradnja-u-sali-opstine-zvezdara

Нема коментара:

Постави коментар