Претражи овај блог

среда, 25. децембар 2013.

Награда Дискоболос за „Компјутерску возачку дозволу“ у издању Гласника

Комплет од шест књига Владана Стевановића у издању Гласника, симболичног назива „Компјутерска возачка дозвола“, добитник је награде Дискоболос за 2013, као једно од најквалитетнијих остварења у погледу примене савремених информационо-комуникационих технологија у тој години.          

Награду Дискоболос већ 19 година додељује Јединствени Информатички Савез Србије (ЈИСА) у сарадњи са Council of European Professional Informatics Societies (CEPIS), European Economic Chamber of Trade Commerce and Industry (EEIG), регионалним привредним коморама, информатичким асоцијацијама и великим бројем домаћих експерата.
Бирају се најбоља пословна решења заснована на примени савремених информационо-комуникационих технологија, што по себи представља врхунски изазов ствараоцима и јединствену потврду модерног пословања, а број учесника на конкурсу за награду Дискоболос се из године у годину увећава.
„Компјутерска возачка дозвола“ обухвата свих седам модула по ECDL наставном програму Syllabus 5.0 и односи се на Microsoft Windows 7 и Microsoft Office 2010 пакете програма. Ово издање је јединствено и по томе што књиге прате потпуно компатибилни и терминолошки усклађени ECDL онлајн садржаји. Свака књига појединачно даје читаоцу практична знања у коришћењу рачунара, почев од основних информационо-комуникационих технологија, преко коришћења рачунара и рада са фајловима, Word обраде текста и Excel табеларних калкулација, коришћења база података Access, Power Point презентације и интернет комуникација. Књиге су писане једноставним, разумљивим језиком, богато илустроване у боји, са бројним примерима, тако да корисник може брзо и лако овладати новим вештинама. Намењене су кандидатима који се припремају за полагање испита за стицање ECDL сертификата, а такође и свима онима који желе да стекну нова знања и добију веће самопоуздање у свакодневном коришћењу рачунара на послу, у кући, у школи или на факултету.

Књиге су одобрено наставно средство за припрему ECDL испита од стране Јединственог Информатичког Савеза Србије – ЈИСА, националног носиоца ECDL лиценце.

Нема коментара:

Постави коментар