Претражи овај блог

уторак, 9. април 2013.

СЕМИНАР - ПРАКТИЧНА ПРИМЕНА ЗАКОНИКА О КРИВИЧНОМ ПОСТУПКУ СА СУДСКОМ ПРАКСОМ


ЈП Службени гласник и Правни факултет Универзитета у Београду
организују


СЕМИНАР  

ПРАКТИЧНА ПРИМЕНА ЗАКОНИКА О КРИВИЧНОМ ПОСТУПКУ
СА СУДСКОМ ПРАКСОМ



Правни факултет Универзитета у Београду,

Булевар краља Александра 67, Конференцијска сала

СУБОТА, 20. АПРИЛ 2013.

ОД 10.00 ДО 17.00 ЧАСОВА


ТЕМА: Законик о кривичном поступку представља један од најважнијих системских закона у области кривичног законодавства. За његово правилно разумевање и примену од великог je значаја Коментар Законика о кривичном поступку, чији су аутори истакнути стручњаци у овој области, проф. др Горан П. Илић, др Слободан Бељански, адвокат, и судије др Миодраг Мајић и мр Александар Трешњев. Иако је Коментар Законика о кривичном поступку првенствено намењен онима који ће нова законска решења примењивати у пракси, аутори нису занемарили ни теоријско сагледавање одређених питања. Коментар обилује домаћом и иностраном судском праксом, као и одлукама Уставног суда и Европског суда за људска права, које представљају референтни оквир за поступање редовних судова у вези са стандардима људских права у кривичном поступку.

Семинар ће отворити проф. др Сима Аврамовић, декан ПравногСлужбени гласник.
факултета Универзитета у Београду и проф. др Радош Љушић, в. д. директора ЈП

ПРЕДАВАЧИ: проф. др Горан. П. Илић, професор Правног факултета, др Миодраг Мајић, судија, др Слободан Бељански, адвокат, мр Александар Трешњев, судија.

ЦЕНА ПО УЧЕСНИКУ: 7.900 динара са ПДВ-ом

# Уколико правно лице пријави 3 или више учесника, одобрава се попуст од 10% на цену котизације! Котизација укључује присуство на семинару, књигу Коментар Законика о кривичном поступку, фасциклу с рекламним материјалом, сертификат о присуству на семинару, кафу за послужење током паузе.

#  Уколико се до наведеног рока не пријави довољан број учесника, организатори задржавају право да откажу одржавање семинара, уз обавезу да о отказивању обавесте пријављене учеснике.

РОК ЗА ПРИЈАВУ: 18. АПРИЛ 2013.

За све информације обратите се Служби маркетинга ЈП Службени гласник, на телефоне: 011/30 60 585, 30 60 392, или на електронску адресу: marketing@slglasnik.com или Центру за издаваштво Правног факултета на телефон: 011/30 27 725, или на електронску адресу: centar@ius.bg.ac.rs.

Нема коментара:

Постави коментар