Претражи овај блог

петак, 24. јануар 2014.

ГЛАСНИК НА 6. САЈМУ ПРАВНЕ КЊИГЕ

ГЛАСНИК НА 6. САЈМУ ПРАВНЕ КЊИГЕ

ПРАВНИ ФАКУЛТЕТ УНИВЕРЗИТЕТА У БЕОГРАДУ

26. и 27. ЈАНУАР 2014.


У оквиру „Светосавских дана“ који се традиционално организују на Правном факултету Универзитета у Београду (Булевар краља Александра 67), и ове године ће 26. и 27. јануара бити организован и САЈАМ ПРАВНЕ КЊИГЕ.

На 6. САЈМУ ПРАВНЕ КЊИГЕ, биће изложена и издања објављена у оквиру Гласникове Правне библиотеке, која ће том приликом моћи да се купе с попустом од 25 ОДСТО.

Сви заинтересовани, Сајам ће током недеље, 26. јануара, моћи да посете од 16 до 20 сати, док ће Сајам у понедељак, 27. јануара, бити отворен од 10 до 18 сати.

У понедељак, 27. јануара, с почетком у 13 сати, у Конференцијској сали Правног факултета биће представљена књига Појам права Херберта Харта, о којој ће говорити: проф. др Драган Митровић, управник Центра за издаваштво Правног факултета, Миодраг Радојевић, уредник Гласникове Правне библиотеке и преводиоци књиге – доц. др Горан Дајовић и проф. др Душан Врањанац.


Гласник и Правни факултет Универзитета у Београду у оквиру своје дугогодишње успешне сарадње објавили су бројне наслове из области правне литературе, а међу најновијима је чувено дело Херберта Харта. Књига правног филозофа и теоретичара, професора јуриспруденције са Оксфорда, сматра се најважнијим делом у англосаксонској теорији права у последњих пола века.

Нема коментара:

Постави коментар