Претражи овај блог

петак, 25. новембар 2011.

Гласников Портал клуба читалаца

25. Новембар 2011.


С циљем да још бољe представи своју издавачку делатност и бројне активности које креира и подржава, Гласник је од сада богатији за још један комуникацијски канал – Портал клуба читалаца (http://www.klubglasnik.com/).

Реч је о најсавременијој интернет продавници књига израђеној у „asp.net“ технологији, која омогућава плаћање банкарским картицама, брзо и једноставно претраживање књига и садржаја, преглед препорука, аутора, уредника, вести, попуста и још много других могућности.
Гласник је већ неколико месеци присутан и на популарним друштвеним мрежама, па ће реализација идеје о Порталу клуба читалаца само заокружити план о интеграцији и модернизацији Гласниковог дигиталног представљања и пословања. На тај начин ће дигитално бити повезано неколико канала преко којих Гласник комуницира и послује са својим партнерима, корисницима и клијентима.

На интернет сајту Гласника већ неко време постоје и видео-материјали са представљања Гласникових издања и делатности, а Портал клуба читалаца биће директно повезан са Гласниковим званичним интернет сајтом (http://www.slglasnik.com/). Истовремено ће интегрисати и Гласникове профиле на друштвеним мрежама „Facebook“, „Twitter“ и „LinkedIn“, на сајту „Youtube“, као и Гласников блог и форум.

Свим потенцијалним купцима и корисницима Гласникових услуга и даље ће бити доступне правовремене и тачне информације – сада мултипликовано и кроз различите форме – на најсавременији и најпотпунији начин, што ће означити и постављање јединственог, највишег стандарда у погледу комлетности и савремености дигиталног представљања на тржишту у региону, када су у питању предузећа Гласниковог профила.

Извор: http://www.slglasnik.com/aktuelno/vesti/glasnikov-portal-kluba-citalaca

Нема коментара:

Постави коментар