Претражи овај блог

понедељак, 23. април 2012.

Дружење у Гласниковој књижари у Цара Душана 7

23. Април 2012.

У суботу, 21. априла у Гласниковој књижари у улици Цара Душана 7 организована је „Пролећна акција – 10% попуста сваке суботе“, која је започела пре неколико недеља организацијом исте акције у нашој књижари у Косовској 6.

Тема овог суботњег дружења биле су књиге о Београду, с обзиром на априлска дешавања посвећена Данима Београда. Сходно томе, Гласник је за партнера још једном имао Туристичку организацију Београда, која је и овога пута подржала једну Гласникову акцију даривајући купцима сувенире града Београда, у виду платнених торби и мајци.

Наредно дружење заказано је у Гласниковој књижари у у Змај Јовиној 21 у Земуну, у суботу, 28. априла, а тема овог дружења биће Гласникове књиге Речник заљубљеника у Грчку, Речник заљубљеника у мачке, Речник заљубљеника у ситна задовољства, Речник заљубљеника у кишу, итд...

У наредна два месеца у овим књижарама купци ће имати попуст од 10% за све артикле, осим за службена гласила и уџбенике. Истовремено подсећамо да је у свим Гласниковим књижарама у току „Пролећна распродаја“ која обухвата и продају наших вредних, старијих издања уз попуст и до 70%.

Нема коментара:

Постави коментар