Претражи овај блог

уторак, 19. април 2011.

ДАН ГЛАСНИКА У ГОРЊЕМ МИЛАНОВЦУ

ДАН ГЛАСНИКА У ГОРЊЕМ МИЛАНОВЦУ

18. Април 2011.

У петак 15. априла, Гласников тим посетио је Горњи Милановац чиме је настављена серија гостовања која организујемо у оквиру акције „Дан Гласника у градовима Србије“.
Још један повод за гостовање у Горњем Милановцу било је обележавање Дана Музеја рудничко-таковског краја, а програм у Горњем Милановцу почео је у Галерији Музеја где је на конференција за медије представљена сарадња Гласника и Музеја, уручени поклон-пакети Гласникових књига најбољим студентима и представљена акција „Гласникове књиге гласницима знања“.
На Тргу кнеза Михаила организована је продајна изложба Гласникових издања, уз попуст од 30 одсто, док је у Гимназији „Таковски устанак“ свечано отворена изложба „Српски писци и сликари“ и представљена истоимена књига Радована Поповића. Том приликом подељене су и поклон-књиге најбољим ученицима.
На послетку је у Дому културе представљена Гласникова едиција Корени, о којој су говорили академици Живорад Чековић и Петар Влаховић, директор Историјског архива Београда Драган Гачић, директор Гласника Слободан Гавриловић и Борисав Челиковић, приређивач едиције.

Извор: http://www.slglasnik.com/aktuelno/vesti/dan-glasnika-u-gornjem-milanovcu

Нема коментара:

Постави коментар