Претражи овај блог

понедељак, 25. фебруар 2013.

Представљен комплет књига о рачунарским програмима


У Привредној комори Београда je у петак, 22. фебруара представљен комплет од шест књига аутора Владана Стевановића, у издању Гласника, који обухвата свих седам модула по ECDL наставном програму Syllabus 5.0 и односи се на Microsoft Windows 7 и Microsoft Office 2010 пакетe програма.

О тим изузетно корисним књигама говорили су Гласников уредник Петар Арбутина и аутор.

Ово издање је јединствено и по томе што књиге прате потпуно компатибилни и терминолошки усклађени ECDL онлајн садржаји. Свака књига појединачно даје читаоцу практична знања у коришћењу рачунара, почев од основних информационо-комуникационих технологија, преко коришћења рачунара и рада са фајловима, Word обраде текста и Excel табеларних калкулација, коришћења база података Access, Power Point презентације и Интернет комуникација. Књиге су писане једноставним, разумљивим језиком, богато илустроване у боји, са бројним примерима, тако да корисник може брзо и лако овладати новим вештинама. Намењене су кандидатима који се припремају за полагање испита за стицање ECDL сертификата, а такође и свима онима који желе да стекну нова знања и добију веће самопоуздање у свакодневном коришћењу рачунара на послу, у кући, у школи или на факултету.

Књиге су одобрено наставно средство за припрему ECDL испита од стране Јединственог Информатичког Савеза Србије – JISA, националног носиоца ECDL лиценце.

Нема коментара:

Постави коментар