Претражи овај блог

понедељак, 25. фебруар 2013.

На Сајму туризма представљене Гласникове књиге о Београду


У суботу, 23. фебруара у оквиру Сајма туризма на штанду Туристичке организације Београда представљене су три Гласникове књиге о Београду – Кроз стари Београд Димитрија Ђорђевића, a коју је приредио Милорад Јовановић; Београд испод Београда Зорана Николића и Видоја Голубовића и Светла велеграда Латифа Адровића.

Директор туристичке организације Београда Дејан Веселинов нагласио је том приликом да је сарадња Гласника и ТОБ-а успешна и богата на више поља, од штампања публикација, преко продаје сувенира у Гласниковим књижарама, па све до репрезентативних књига о Београду које Гласник објављује, а које на посебан начин говоре о нашој престоници.

Кроз стари Београд Димитрија Ђорђевића водио је приређивач књиге Милорад Јовановић, док је Зоран Николић причао о лагумима, а ваља напоменути да је књига Београд испод Београда недавно објављена и на енглеском језику. На крају је заблистала фотомонографија Светла велеграда Латифа Адровића, бившег фоторепортера Политике, који открива открива раскошну лепоту Београда ноћу.


Нема коментара:

Постави коментар