Претражи овај блог

понедељак, 8. август 2011.

Гласник отворио три нове књижаре

Гласник отворио три нове књижаре

29. Јул 2011.

Гласниковa књижарска мрежа је од августа богатија за три нова малопродајна објекта.
Наиме, 1. августа отворена је нова књижара у Београду (Косовска улица број 6), затим у Новом Саду (Житни трг број 4) и у Сомбору (Улица краља Петра I број 11).

У духу најбоље српске традиције, ЈП Службени гласник се развија као модерна компанија која послује према европским стандардима. Осим објављивања закона и прописа, Гласник је са око 300 нових књига годишње постао лидер у издаваштву и у Србији и у региону, објављујући, пре свега, стручну и научну литературу из друштвених и хуманистичких наука. Окупио је најразличитије ауторе и сараднике, успостављајући демократичан начин пословања и остављајући читаоцима, критици и суду времена да бирају и процењују.

Приоритетан циљ Гласника није само да промовише своја издања већ и да штити интересе шире друштвене заједнице пропагирајући праве вредности – квалитетне књиге и знање уопште. Ширење малопродајне мреже широм Србије један је од начина остваривања ових циљева.

Извор: http://www.slglasnik.com/aktuelno/vesti/glasnik-otvorio-tri-nove-knjizare

1 коментар:

  1. друштвото за заем што ми дава заем од 5.000.000,00 УСД Кога другите инвеститори за заеми ја занемаруваат мојата понуда, но г-ѓа Бенџамин ли ми даде кредит за успех.Тие се директно во финансирање на заем и проект во однос на инвестициите. тие обезбедуваат решенија за финансирање на компаниите и поединците кои бараат пристап до фондовите на пазарот на капитал, можат да ви помогнат да го финансирате вашиот проект или да го проширите вашиот бизнис .. Контакт преку е-пошта :::: Исто така Lfdsloans@outlook.com или напишете на whatsapp Број на + 1- ( 989-394-3740)

    ОдговориИзбриши