Претражи овај блог

среда, 21. март 2012.

Одржано донаторско поподне „Једна књига не чини пролеће“

21. Март 2012.

У атријуму Гласникове пословне зграде у Краља Милутина 27 у уторак, 20. марта одржано је донаторско поподне под називом „Једна књига не чини пролеће“.

Акција која је симболично организована на први дан пролећа, за циљ је имала прикупљање донација у књигама за библиотеку Дома културе Студентски град.

Осим Гласника, своју донацију пружили су и чланови Гласниковог Клуба читалаца, који су такође били гости донаторског поподнева, а укупно је сакупљено око 100 издања.

Руководилац библиотеке Невена Томић захвалила се свима који су донирали књиге и тиме обогатили библиотеку Студентског града.

Наш гост био је и господин Дејан Веселинов, директор Туристичке организације Београда, са којом Гласник остварује успешну сарадњу у циљу промоције културе, знања и града Београда као туристичке организације. Туристичка организација Београда је и овог пута подржала Гласников пројекат и свим званицама поклонила бесплатан туристички обилазак Београда, који се организује под нaзивом „Писци Београда“.

Специјалан гост био је глумац Зоран Цвијановић, који је говорио о својим омиљeним књигама.
Изузетан успех овог донаторског поподнева свакако нас мотивише да наставимо са организацијом оваквих, друштвено одговорних акција.

Нема коментара:

Постави коментар