Претражи овај блог

понедељак, 30. мај 2011.

Гласник отвара књижаре у Пожаревцу и на Чукарици

Гласник отвара књижаре у Пожаревцу и на Чукарици

28. Мај 2011.

У Пожаревцу ће у среду, 1. јуна почети са радом Гласникова књижара у Дринској улици број 2.
То је још једна у низу Гласникових књижара које ћемо отворити у овој години, након отварања малопродајних објеката протеклих месеци у Ваљеву, Кикинди, Дрвенграду и Нишу.

Истог дана, Гласник ће отворити и још једну књижару у Београду, која ће се налазити на шалтеру Општине Чукарица (Шумадијски трг 2).

У духу најбоље српске традиције, Гласник се развија као модерна компанија која послује према европским стандардима. Осим објављивања закона и прописа, Гласник је са око 300 нових књига годишње постао лидер у издаваштву и у Србији и у региону, објављујући, пре свега, стручну и научну литературу из друштвених и хуманистичких наука. Окупио је најразличитије ауторе и сараднике, успостављајући демократичан начин пословања и остављајући читаоцима, критици и суду времена да бирају и процењују.

Приоритетан циљ Гласника стога није само да промовише своја издања већ и да штити интересе шире друштвене заједнице пропагирајући праве вредности – значајне књиге и знање уопште. Ширење малопродајне мреже широм Србије jесте један од начина за остваривање таквих циљева.

Извор: http://www.slglasnik.com/aktuelno/vesti/glasnik-otvara-knjizare-u-pozarevcu-i-na-cukarici

Нема коментара:

Постави коментар