Претражи овај блог

среда, 4. мај 2011.

НОВА КЊИЖАРА У КИКИНДИ

Гласник отвара књижару у Кикинди

04. Мај 2011.

Након Ваљева, Гласник ће у понедељак 9. маја у Кикинди свечано отворити још једну књижару у 2011. години. Нова књижара налазиће се на Тргу српских добровољаца 51.
Тим поводом биће организован и Дан Гласника у Кикинди, целодневна манифестација у оквиру које ће бити представљена бројна Гласникова издања и аутори, а најбољим кикиндским ђацима и студентима биће уручене награде.

У духу најбоље српске традиције, ЈП Службени гласник развија се као модерна компанија која послује према европским стандардима. Осим објављивања закона и прописа, Гласник је са око 300 нових књига годишње постао лидер у издаваштву и у Србији и у региону, објављујући, пре свега, стручну и научну литературу из друштвених и хуманистичких наука. Окупио је најразличитије ауторе и сараднике, успостављајући демократичан начин пословања и остављајући читаоцима, критици и суду времена да бирају и процењују.

Приоритетан циљ Гласника стога није само да промовише своја издања већ и да штити интересе шире друштвене заједнице пропагирајући праве вредности – значајне књиге и знање уопште. Ширење малопродајне мреже широм Србије један је од начина остваривања ових циљева.

Извор: http://www.slglasnik.com/aktuelno/vesti/glasnik-otvara-knjizaru-u-kikindi

Нема коментара:

Постави коментар