Претражи овај блог

петак, 14. октобар 2011.

Портал службених гласила РС и базе прописа представљен на Златибору

14. Октобар 2011.

Годишње саветовање судија Републике Србије одржано је на Златибору 10. и 11. октобра у организацији Високог савета судства и Врховног касационог суда, када је Гласник, учесницима саветовања, представио свој нови портал службених гласила РС и базе прописа.

На саветовању, које је између осталог било посвећено и европском дану цивилне правде, најкомпетентнији стручњаци информисали су учеснике о свим погодностима које пружа Гласников Портал.

Ирина Томић, уредница Гласникове редакције електронских правних база, нагласила је приликом презентације да Портал представља поуздану, сигурну, тачну, ажурну базу прописа коју судије могу користити у свом пословању с потпуном сигурношћу да суде на основу Устава, закона и потврђених међународних уговора.

Она је истовремено најавила и почетак кампање, током које ће Гласник приказати резултате свог двогодишњег рада на развоју свог новог портала, који је израђен и имплементиран у складу са свим стратешким документима које је наша држава поставила на развоју информатичког друштва и регулационе реформе.

Извор:  http://www.slglasnik.com/aktuelno/vesti/portal-sluzbenih-glasila-rs-i-baze-propisa-predstavljen-na-zlatiboru

Нема коментара:

Постави коментар